About Us

Hello! We are Cloud Center, a hosting company that helps web developers, online stores / presentation sites and gaming communities to be permanently online, without interruptions. We are always looking for new ways to improve our services and continue our goals: High-quality, affordable services.


Our History

The Cloud Center company was founded in 2015 to provide affordable game server hosting services due to a highly successful Counter-Strike server project. Within a year, the company expanded its services portfolio by adding web hosting and domain registration, and then in 2017 VPS hosting and dedicated servers rental were added, collocated in one of the best data centres in Central and Western Europe. The success of mass-market hosting services combined with years of experience building dedicated servers for cloud applications has been complemented by other strategic acquisitions to create a leader in hosting.


Innovation and Technology

Security, stability and speed are all extremely important. We strive to maintain an uptime of 99.9%. We are constantly improving our server infrastructure. We update systems constantly. We protect servers from DDoS attacks and improve speed with the latest technologies. We strongly believe that in order to grow rapidly, it is necessary to constantly adapt to the latest technological processes. You can benefit from the new technologies at an advantageous price.

Our Objectives

Our aim is to provide premium services at great prices. We try to make our product and service offerings as transparent as possible. We provide a professional support team. Our experience comes from the accumulation of tenths of thousands of hours spent in direct contact with various customers and all the problems encountered along the way. We have built a team with long experience in the fields of web hosting, virtualization, game servers and cloud infrastructure. Our satisfaction is helping you succeed online, and our goal is to make sure you have time to focus on the things that matter to you.
Our Team

It's normal to be curious! All companies strive to prove to you that they are the perfect choice. Convince yourself:


Rating and Reviews

5.0 / 5

5
100%
9
4
0%
0
3
0%
0
2
0%
0
1
0%
0


:)
29 Dec 2021
FOARTE MULTUMIT
Sunt multumit de serviciile oferite de aceasta firma in raport cu calitatea serviciilor si pretul. Suportul este aproape 24/7, oameni te ajuta cand ai nevoie destul de repede. Cel mai tarziu mi s-a raspuns la un tichet dupa o ora, dar avand in vedere ca era ora 02:00 dimineata nu ma asteptam sa mi se raspunda pana dimineata si totusi au raspuns mult mai repede decat ma asteptam. Hostul sustine serverul on fara sa cada pana la 100+ playeri, mai mult inca nu am avut cum sa testez pentru ca nu am avut mai multi playeri. Dar este un serviciu exceptional de hosting.

:)
08 Nov 2021
Recomand
Recomand serviciile cloud-center.ro. Servere dedicate in datacenter profesional. 100% uptime. Folosesc serverele dedicate din oferta de mai bine de 6 luni. Nu am avut nici un fel de problema. Serviciul de support oferit de cloud-center este impresionant. Multumesc.

Recomand cu incredere!
Serviciile oferite sunt superbe ! In ciuda faptului ca preturile sunt foarte joase, website-urile mele se misca foarte bine .

:)
27 Jul 2020
Client multumit
Eu personal ma consider un client greu de multumit. Cu toate astea, echipa Cloud Center a reusit sa ma faca sa ma declar multumit. Timp de peste 48 de ore am discutat cu echip cloud-center prin intermediul sesizarilor de suport pentru a rezolva o problema ce nu permitea jucatorilor sa se conecteze pe server-ul meu. Am primit raspunsuri la sesizare la ore la care marea majoritate a firmelor existente pe piata nu le pot acoperii. Am ramas placut surprins sa vad ca fiecare raspuns din partea echipei de suport venea cu o solutie, nu era un raspuns doar ca sa apara in sistem "Sesizare cu raspuns". Serviciile oferite sunt decente iar suportul oferit de echipa ridica cu mult calitatea serviciului. Vorbind despre ajutorul oferit mie, problema s-a rezolvat iar acum pot spune ca totul functioneaza perfect. Ma declar complet multumit de serviciul pentru care am platit si de suportul oferit de echipa.

Super multumit
Am luat pachetul MC 1 fiindca ma joc cu un prieten si ma tot saturasem sa il tot tin pe laptopu meu, mai ales ca uneori nu ne sincronizam deloc la timp. Asa ca pentru 2 playeri si o harta de 850 mb pachetu asta e superb. Pentru mai multi playeri, n-am idee ca nu am incercat. Jocul se misca foarte smooth si am marit distanta vizuala la 10. Default vine la 4. N-am reusit inca sa umplu toata memoria RAM disponibila oricat m-as fi plimbat pe mapa.

:)
26 May 2019
Support/ asisență foarte bună
Deși am facut eu niște setări inoportune (fiind începător în administrarea website-urilor) în urma deschiderii unei sesizări de suport mi-a fost clarificată situația problematică, mi-a fost oferită o soluție și chiar au rezolvat cei de la Cloud Center ceea ce funcționa defectuos. Inițial crezusem că e o problemă cu severul dar nu a fost vorba nicio secundă de asta. Din punctul ăsta de vedere nota 10*!

:)
20 Feb 2019
Super mulțumit
Foarte tare platforma, user friendly. Îți pun la dispoziție și tutoriale despre cum să configurezi diferite chestii în cazul în care nu ai mai folosit o platformă de genul. Suport tehnic de nota 20, foarte prompți. În joc nu e pic de lag. Părerea mea e că merită toți bani și din ce am văzut au preturi care cam bat alți furnizori de găzduire raportându-ne la serviciile oferite pentru aceeași sumă de bani.

:)
23 Jan 2019
Foarte calitativ
In urma cu cateva luni, am achizitionat un server de la Cloud-Center. Sincer am ramas foarte surprins pentru ca server-ul rezista foarte bine la flood. Desi pentru server-ul de 5 euro/lunar nu se ofera port 25565 acesta rezista unui flood si unui numar mare de jucatori. Desi multi injura cloud-center, ei, nici macar nu au avut server la ei. Calitatea fata de pret este foarte buna. Este adevarat ca preturile sunt mai mari fata de compania****Host, dar nu regreti ca platesti atat petru un serviviu oferit de ei. Server-ul raspunde foarte rapid la orice comanda pe care o oferi acestuia, de asemenea ai un suport foarte bun. De cand sunt client Cloud-Center, va pot spune ca nu am probleme cu suportul. Adminii raspund foarte rapid la tikete si te ajuta chiar si cu cea mai banala problema, in cazul in care esti incepator. Eu va ofer serverele Cloud-Center in cazul in care doriti un server de calitate.

:)
06 Dec 2018
CEL MAI BUN HOST
Salut! Vreau sa spun ca pentru mine aveti cel mai bun host, cei mai buni oameni! Va multumesc pentru tot ce m ati ajutat!