Tot ce trebuie să faci este să alegi domeniul dorit și să îl înregistrezi în câțiva pași. Te vei putea bucura de noua adresă în câteva minute.
În cadrul unui domeniu, poți introduce până la 1000 de subdomenii, care vor îmbunătăți semnificativ structura website-ului tău.
Poți gestiona cu ușurință domeniile înregistrate dintr-un panou de client intuitiv adaptat pentru toate dispozitivele moderne.
Căută propriul domeniu în doar câteva secunde. Dacă domeniul pe care îl căuți este deja înregistrat, îți vom oferi sugestii pentru alte adrese.
La noi veți găsi domenii naționale, globale și așa-numitele domenii noi adaptate industriilor tale.
Poți alege orice modalitate de plată: Plată prin SMS, Paysafecard, Card de credit/debit (Visa/Master) sau Transfer Bancar.
În zilele noastre, succesul pe internet într-o proporție foarte mare depinde de modul în care te prezinți. Un domeniu web poate îmbunătăți imaginea blog-ului sau afacerii pe care o administrezi și poate redirecționa clienții către rețelele sociale. Un nume bine ales poate deveni cu ușurință un veritabil brand în timp, acesta fiind și motivul pentru care alegerea ar trebui să se facă cu atenție sporită. Mai precis, este recomandat ca numele de domeniu ales să reflecte cât mai bine activitatea pe care o desfășori.
Alegerea unui nume de domeniu pentru un proiect web nu este întotdeauna o sarcină ușoară. Chiar dacă de multe ori numele domeniilor disponibile sunt simplu și ușor de găsit, alegerea numelui perfect poate fi o adevărată bătaie de cap – în special dacă luăm în considerare faptul că peste 300 milioane de nume de domenii sunt deja înregistrate.
Ideal ar fi ca numele domeniului dvs. să fie scurt și simplu. Domeniile scurte sunt ușor de ținut minte și ușor de tastat, simplificând astfel „munca” vizitatorilor și ajutându-i să nu fie trimiși altundeva din greșeală. Cele mai populare site-uri de pe Internet tind sa aibă nume de domenii de până la 6 caractere – Google, Amazon, Reddit, Ebay, etc. Toate acestea sunt ușor de ținut minte și ușor de tastat corect. Dacă aveți deja o listă cu posibile nume de domenii, eliminați-le pe cele mai lungi.
Există câteva extensii de domenii care sunt de obicei preferate (.ro, .com, .eu, .net), deși există în prezent multe alternative. Este important să nu uitați ca există multe nișe pentru care alte extensii pot prezenta interes (ex. .io este o extensie frecvent utilizată de website-uri cu conținut legat de tehnologie). Pe de altă parte este important sa rețineti că unele extensii și-au pierdut din valoare, ba chiar au obținut în timp o reputație proastă, acest lucru având legătura cu oferirea lor în mod frecvent gratuit, respectiv utilizarea lor de cei ce trimit SPAM. .xyz este o astfel de extensie.