Despre Noi

Suntem o echipă tânără, dar cu experiență acumulată de-a lungul mai multor ani de studii în domeniul găzduirii. Dorim să le oferim clienților noștri numai servicii de înaltă calitate la cele mai mici prețuri, de aceea deținem numai servere de ultimă generație situate în Franța si Germania.

Echipa Cloud-Center oferă fiecărui client protecție asupra serviciilor achiziționate prin intermediul unor protecții DDoS/Flood. Nu uităm nici de performanța serviciilor dumneavoastră, așa că echipa noastră verifică în permanență situația infrastructurii și a uptime-ului.

Am ales tot ce este mai bun și atractiv, ca afacerea pe care o dețineți să fie ușor de controlat. Prin urmare, Cloud-Center vă pune la dispoziție următoarele panouri de administrare a serviciilor: GamePanel, cPanel, WHM, WHMSonic, Proxmox.

Conectivitate crescută

Dispunem de conectivitate națională și internațională de până la 100 GBps.

Energie suplimentară

Deținem UPS-uri și generatoare de curent electric Diesel care asigură până la 24 de ore de energie serverelor noastre pentru orice eventualitate.

Climatizare

Avem grijă de servere, de aceea am investit în climatizare, dar și în ventilatoare suplimentare pentru servere.

Protecția datelor

Folosim stocare în RAID 10. Prin acest mod obținem performanță și backup.

Datacenter securizat

Am ales cele mai bune locații pentru o viteză la internet cât mai înaltă și monitorizare în permanență.

Securitate

Oferim fiecărui client protecție asupra serviciilor achiziționate prin protecții DDoS/Flood.


Este normal să fii curios! Toate companiile se străduiesc să îți demonstreze că sunt alegerea perfectă. Convinge-te singur:


Evaluare și recenzii

5.0 / 5

5
100%
9
4
0%
0
3
0%
0
2
0%
0
1
0%
0


:)
29 Dec 2021
FOARTE MULTUMIT
Sunt multumit de serviciile oferite de aceasta firma in raport cu calitatea serviciilor si pretul. Suportul este aproape 24/7 oameni te ajuta cand ai nevoie destul de repede. Cel mai tarziu mi sa raspuns la un ticket dupa o ora dar avand in vedere ca era ora 02:00 dimineata si nu ma asteptam sa mi se raspunda pana dimineata dar totusi au raspuns mult mai repede decat ma asteptam, hostul sustine serverul on fara sa cada pana la 100+ playeri, mai mult inca nu am avut cum sa testez pentru ca nu am acut mai multi playeri. Dar este un serviciu exceptional de hosting.

:)
08 Nov 2021
Recomand
Recomand serviciile cloud-center.ro. Servere dedicate in datacenter profesional. 100% uptime. Folosesc serverele dedicate din oferta de mai bine de 6 luni. Nu am avut nici un fel de problema. Serviciul de support oferit de cloud-center este impresionant. Multumesc.

Recomand cu incredere!
Serviciile oferite sunt superbe ! In ciuda faptului ca preturile sunt foarte joase, website-urile mele se misca foarte bine .

:)
27 Jul 2020
Client multumit
Eu personal ma consider un client greu de multumit. Cu toate astea, echipa Cloud Center a reusit sa ma faca sa ma declar multumit. Timp de peste 48 de ore am discutat cu echip cloud-center prin intermediul sesizarilor de suport pentru a rezolva o problema ce nu permitea jucatorilor sa se conecteze pe server-ul meu. Am primit raspunsuri la sesizare la ore la care marea majoritate a firmelor existente pe piata nu le pot acoperii. Am ramas placut surprins sa vad ca fiecare raspuns din partea echipei de suport venea cu o solutie, nu era un raspuns doar ca sa apara in sistem "Sesizare cu raspuns". Serviciile oferite sunt decente iar suportul oferit de echipa ridica cu mult calitatea serviciului. Vorbind despre ajutorul oferit mie, problema s-a rezolvat iar acum pot spune ca totul functioneaza perfect. Ma declar complet multumit de serviciul pentru care am platit si de suportul oferit de echipa.

Super multumit
Am luat pachetul MC 1 fiindca ma joc cu un prieten si ma tot saturasem sa il tot tin pe laptopu meu, mai ales ca uneori nu ne sincronizam deloc la timp. Asa ca pentru 2 playeri si o harta de 850 mb pachetu asta e superb. Pentru mai multi playeri, n-am idee ca nu am incercat. Jocul se misca foarte smooth si am marit distanta vizuala la 10. Default vine la 4. N-am reusit inca sa umplu toata memoria RAM disponibila oricat m-as fi plimbat pe mapa.

:)
26 May 2019
Support/ asisență foarte bună
Deși am facut eu niște setări inoportune (fiind începător în administrarea website-urilor) în urma deschiderii unei sesizări de suport mi-a fost clarificată situația problematică, mi-a fost oferită o soluție și chiar au rezolvat cei de la Cloud Center ceea ce funcționa defectuos. Inițial crezusem că e o problemă cu severul dar nu a fost vorba nicio secundă de asta. Din punctul ăsta de vedere nota 10*!

:)
20 Feb 2019
Super mulțumit
Foarte tare platforma, user friendly. Îți pun la dispoziție și tutoriale despre cum să configurezi diferite chestii în cazul în care nu ai mai folosit o platformă de genul. Suport tehnic de nota 20, foarte prompți. În joc nu e pic de lag. Părerea mea e că merită toți bani și din ce am văzut au preturi care cam bat alți furnizori de găzduire raportându-ne la serviciile oferite pentru aceeași sumă de bani.

:)
23 Jan 2019
Foarte calitativ
In urma cu cateva luni, am achizitionat un server de la Cloud-Center. Sincer am ramas foarte surprins pentru ca server-ul rezista foarte bine la flood. Desi pentru server-ul de 5 euro/lunar nu se ofera port 25565 acesta rezista unui flood si unui numar mare de jucatori. Desi multi injura cloud-center, ei, nici macar nu au avut server la ei. Calitatea fata de pret este foarte buna. Este adevarat ca preturile sunt mai mari fata de compania****Host, dar nu regreti ca platesti atat petru un serviviu oferit de ei. Server-ul raspunde foarte rapid la orice comanda pe care o oferi acestuia, de asemenea ai un suport foarte bun. De cand sunt client Cloud-Center, va pot spune ca nu am probleme cu suportul. Adminii raspund foarte rapid la tikete si te ajuta chiar si cu cea mai banala problema, in cazul in care esti incepator. Eu va ofer serverele Cloud-Center in cazul in care doriti un server de calitate.

:)
06 Dec 2018
CEL MAI BUN HOST
Salut! Vreau sa spun ca pentru mine aveti cel mai bun host, cei mai buni oameni! Va multumesc pentru tot ce m ati ajutat!