Termeni si conditii

Important!
Absolut toti cei care beneficiaza de serviciile Cloud-Center SRL-D sunt obligati sa cunoasca si sa respecte regulamentul de mai jos, orice incalcare a acestuia duce la suspendarea serviciului cu sau fara o notificare in prealabil. Regulamentul poate fi modificat oricand fara o notificare in prealabil, asadar accesati aceasta pagina pentru a fi la curent cu termenii si conditiile de utilizare a serviciilor noastre.
Nu oferim suport pe rețelele de socializare precum: Skype, Facebook etc., pentru a evita conturile false și confuzia clienților care oferă date de conectare la servere altor persoane decât celor autorizate din staff-ul nostru. Suportul tehnic se oferă strict pe site-ul nostru prin intermediul sesizarilor de suport.


Serviciul de gazduire servere de jocuri


In cadrul serverelor de jocuri gazduite nu se vor permite instalarea: modulelor/plugin-urilor ce modifica pozitiv ori negativ performantele serviciului (mmtimer, booster, fpsbooster, etc), modulelor ce sunt cunoscute pentru probleme serioase de securitate (webmod, hlguard), modulelor menite sa adauge jucatori virtuali controlati de procesor (boti).
Nu se va permite modificarea numarului de sloturi, aici intelegem inclusiv forma virtuala (sloturi false aditionale) - sistemul urmareste numarul de sloturi afisate la fiecare server in parte, si este setat sa suspende pe o perioada nederminata serviciile ce nu se incadreaza in numarul de sloturi achizitionate.

Serviciul de gazduire jocuri nu implica responsabilitatea Cloud-Center in furnizarea pe partea clientului a programului necesar pentru utilizarea serviciului de jocuri.

Asistenta tehnica pentru acest serviciul de gazduire servere jocuri se acorda pe forum, tickete de asistenta, email sau telefonic. Asistenta tehnica nu include creearea de extensii (plugins) ori configurarea/creearea server-ului dupa preferintele dvs.

Rularea sau transformarea unui server de joc intr-unul care nu-si mai indeplineste scopul pentru care a fost achizitionat este interzisa. Un server de joc are menirea de a accepta jucatori din toate colturile lumii ori in functie de configurarea detinatorului de serviciu, nu vom gazdui servere de joc ce nu-si indeplinesc acest scop (atragem atentia asupra: platformelor de redirecte, serverelor transformate in platforme de redirecte, etc).

Nu se accepta sub nici o forma servere de minecraft modate. Pentru primul pachet de minecraft se accepta view-distance pe o valoare de maxim 4, pentru al doilea pachet se accepta o valoare de maxim 7, pentru al treiea pachet se accepta o valoare de maxim 10 iar pentru ultimul pachet de o valoare de maxim 14.

Returnarile pentru acest serviciu se pot face in maxim 3 zile de la efectuarea platii.

Serviciul de gazduire WEB


Nu se vor accepta sub nici o forma site-uri ce gazduiesc ori promoveaza activitati interzise de legislatia Romana in vigoare (exemplu: pornografie infantila, material copyright, rasism, site-uri fishing, spam, distributia unor materiale video fara drept, etc)

Asistenta tehnica pentru acest serviciul de web-hosting se acorda pe forum, tickete de asistenta, email sau telefonic. Noi nu vom putea sa onoram solicitari de genu: instalari forum-uri, configurari forum-uri, creare sigle ori alte elemente de design, debug pentru aplicatii php ce nu ruleaza corect din punct de vedere al programarii, etc.

Regulile de inregistrare a domeniilor .RO


Momentan domeniile inregistrate pe perioada numita “pe viata” sau “nedeterminata” au o perioada de valabilitate nelimitata atata timp cat ROTLD nu va introduce o taxa anuala. Aceste domenii .RO se inregistreaza in serviciul WHOIS pe datele clientului din comanda.
Domeniile .ro inregistrate pe perioada de 1 an, numite domenii .RO anuale, se inregistreaza in WHOIS cu datele companiei REGISTRATOARE, conform contractului de inregistrare al ROTLD pentru domeniile .ro anuale.
Domeniile .ro anuale se inregistreaza in cadrul unui pachet de servicii de dns, astfel pretul de inregistrare al domeniului include si un serviciu de dns.

Toate inregistrarile de domenii .RO se supun regulior de inregistrare stabilite de catre ROTLD si se gasesc la linkurile de mai jos:
http://rotld.ro/portal/pages/ro/2/
http://rotld.ro/portal/pages/ro/1/


Serviciul de inchiriere de servere dedicate/CloudVDS


Este destinat clientilor ce doresc sa gazduiasca mai multe site-uri/jocuri, ori alte aplicatii online de dimensiuni medii si mari, cu trafic mediu si mare.
Responsabilitatea administrarii serverului dedicat este in sarcina clientului, acesta fiind beneficiarul resurselor acestuia.
Nu se vor accepta sub nici o forma activitati de flood, port scanning, spam, ori alte activitati interzise de legislatia Romana in vigoare.
Nu schimbati caracteristicile BIOS , RAID , IDRAC sau configurarea ILO ! Orice schimbare cu privire la acesti parametrii vor cauza daune ireversibile pentru server. Conform termenilor de vanzare , veti pierde asistenta tehnica in cazul modificarii.In plus, aceste modificari vor fi considerate ca daune destinate serverului si se va percepe o taxa de 75,00 €
Nu se va accepta sub nici o forma utilizarea serverelor dedicate ca seedbox-uri de materiale piratate! Asta nu inseamna ca refuzam sa gazduim seedbox-uri, atata timp cat acestea sunt intr-un cadru legal.
Returnarea pentru acest serviciu nu este posibila.
Asistenta tehnica pentru acest serviciu de servere dedicate este suta la suta gratuita si se acorda pe forum, tichete de asistenta, email sau telefonic. Asistenta acordata de Cloud-Center va fi una entry-level - noi nu putem opera in serverul dumneavoastra pentru a instala/configura diverse utilitare/programe/patch-uri.Baze de date gratuite

Bazele de date sunt complet gratuite pentru orice persoana care are sau nu un serviciu activ la noi. Conturile de client care sunt inactive si nu s-au mai autentificat pe acestea pe o perioada de cel putin 30 de zile li se vor sterge in mod automat toate bazele de date de pe conturile respective.Plati, facturi, data scadenta

Factura aferenta serviciului/serviciilor ii este transmisa clientului, in format electronic - cu 7 zile inainte de data limita de plata (data scadenta)
Sistemul va trimite automat o reinstiintare de plata cu 3 zile inaintea datei scadente de plata.
Sistemul va transmite automat prima instiintare post-scadenta in prima zii dupa data limita de plata, a doua incepand cu urmatoarea zii premergator datei limita de plata, precum si a treia - si ultima - in ziua 3 post scadenta (dupa data limita de plata).
In cazul in care plata nu este confirmata in termen de 3 zile calendaristice dupa data limita de plata (scadenta) serviciile vor fii suspendate (automat)
In cazul in care plata nu este confirmata in termen de pana la 5 zile calendaristice dupa data limita de plata serviciile vor fii terminate - toate datele vor fi sterse, precum si IP/urile vor devenii disponibile altor clienti Cloud-Center.
O factura achitata partial, nu se va considera o factura CONFIRMATA. In fapt, serviciile nu vor fii prelungite ! Nu se vor lua in considerare solicitarile de racalculare a datei scadente in baza unei plati partiale, cu alte cuvinte: serviciile nu vor fii prelungite in cuantum calculat pe zile de utilizare, perioada minima a abonamentelor contractate fiind de 30 zile.