Gaming Series

Model Procesor Viteză Memorie Stocare Trafic

GAME 1

Intel®Core™ i7-7700K 4.2 GHz x 4c / 8t 32 GB DDR4 2x 450 GB (SSD NVMe) Necontorizat (250Mbps / port)
€70.00 EURO /lună
€70.00 EURO Taxe de instalare
Comandă

GAME 2

Intel®Core™ i7-7700K 4.2 Ghz x 4c / 8t 64 GB DDR4 2x 450 GB (SSD NVMe) Necontorizat (250Mbps / port)
€85.00 EURO /lună
€85.00 EURO Taxe de instalare
Comandă

GAME 3

AMD®Ryzen™ 5 5600X 3.7 GHz x 6c / 12t 64 GB DDR4 2x 512 GB (SSD NVMe) Necontorizat (1Gbps / port)
€150.00 EURO /lună
€150.00 EURO Taxe de instalare
Comandă

GAME 4

AMD®Ryzen™ 7 5800X 3.8 GHz x 8c / 16t 128 GB DDR4 2x 960 GB (SSD NVMe) Necontorizat (1Gbps / port)
€240.00 EURO /lună
€240.00 EURO Taxe de instalare
Comandă


  Un server dedicat îți oferă libertate

  Soluțiile de găzduire cu preț mai mic au un set prestabilit de aplicații software. În cazul unui server dedicat, pentru că nu există vecini de server pe care să îi afectezi în vreun fel, poți instala orice software și orice versiune, inclusiv orice sistem de operare. Apoi poți opta pentru un panou de control și poți alege versiunea fiecărui software potrivită pentru scenariul tău. Serverele dedicate sunt indicate pentru website-urile sau serviciile cu consum mare de resurse. Un server dedicat oferă multă putere de calcul, un număr mare de operații pe secundă cu mediul de stocare, cantitate mare de memorie (RAM) și toată la dispoziția ta. Portul de rețea este, de asemenea, în totalitate la dispoziția ta.


  Securitate sporită cu servere dedicate

  Serviciile de găzduire și cele de VPS hosting oferă un grad rezonabil de securitate. Acestea depind de aplicații software cum ar fi: sistemul de operare (de ex. CentOS, Ubuntu), serverul web (Apache, Nginx, LiteSpeed), serverul de mail (Exim, Postfix), panoul de control (cPanel, Plesk), serverul FTP (Pure-FTP, ProFTPD). Serviciile de VPS hosting depind de sistemul de operare (CentOS, Ubuntu) și de tehnologia de virtualizare (KVM, XEN, LXC). Aceste aplicații software pot avea anumite vulnerabilități de securitate prin care un client găzduit pe acel server poate accesa datele unui alt client de pe același server fizic. Astfel de situații sunt rare, dar nu imposibile. Astfel pentru cel mai înalt grad de securitate este recomandat un server dedicat.

  Cele mai bune caracteristici la cel mai bun preț!
  Echipament de ultimă generație

  Îți oferim doar echipamente enterprise de ultimă generație de la cele mai renumite branduri optimizate special pentru nevoile tale.

  Uptime de 99.9%

  Pentru orice proiect sau afacere online, fiabilitatea poate reprezenta diferența dintre profit sau pierdere. Din acest motiv îți garantăm uptime de 99.9%.

  Trafic necontorizat

  Vei beneficia de o conexiune ultra-rapida fara niciun fel de limitare in ceea ce priveste viteza sau volumul de trafic pentru orice server dedicat.

  Control total

  Instrumente prietenoase pentru toți utilizatorii, chiar și pentru cei cu mai puţină experienţă. Panoul nostru îți stă la dispoziție. Te poate ajuta să îți administrezi serverul.

  Adrese IP

  La achiziția oricărui server dedicat vei primi o adresă IPv4 gratuită. De asemenea suportăm și IPv6.

  Protecție Anti-DDoS

  Atacurile DDoS reprezinta una dintre cele mai grave amenințări cu care se confrunta mediul online în prezent. Oferim protecție Anti-DDoS și firewall pentru asigurarea protecției traficului și a rețelei.

  Modalități de plată

  Poți achiziționa serviciile noastre folosind una din numeroasele modalități de plată pe care le oferim. Plată prin SMS, PaySafeCard, Card de credit/debit (Visa/Master) sau Transfer Bancar.

  Asistență tehnică

  Ne mândrim cu echipa noastră care te poate ajuta în orice situație și îți stă la dispoziție pentru a-ți soluționa necesitățile comerciale sau tehnice, astfel poți să te concentrezi la ce e important pentru tine!

  Migrare gratuită

  Indiferent de serviciul ales, noi suntem alături de tine la fiecare pas. Pentru migrarea serviciului în deplină siguranță este necesar doar să ne trimiți datele de autentificare de la fostul tău furnizor.

  Întrebări frecvente
  Serverul dedicat reprezintă un dispozitiv fizic ale cărui resurse și componente (procesor, memorie RAM, accesul la rețea, mediile de stocare, etc.) sunt dedicate unei singure persoane, companii sau aplicații. Din acest motiv, cei ce optează pentru servere dedicate beneficiază de un nivel de securitate și control net superior.
  Serverele dedicate sunt destinate proiectelor mari, site-urilor cu multi vizitatori, aplicațiilor ce utilizează intensiv procesorul sau bazelor de date complexe.
  Desigur! Nu există restricții, poți să cumperi și să renunți la server oricând dorești. Depinde doar de tine.
  Accesul de tip root la un server presupune existenta unui nivel de cunoștințe tehnice rezonabile, care să îți permită întreținerea și funcționarea serverului în condiții optime.
  Similare, dar diferite. Gândește-te la un VPS (Virtual Private Server) ca la versiunea "lite" a unui server dedicat.
  Ambele au resurse dedicate, dar VPS-ul reprezinta doar "o parte" izolată dintr-un server părinte. Un virtual private server este configurat, în multe feluri, precum un plan de găzduire de tip shared, dar cu resurse dedicate unui singur cont.
  Desigur! Având acces total poți instala software și configura serverul după cum consideri că este necesar.
  Sigur că da! Poți să îți găzduiești serverele de jocuri pe un dedicat.
  Răspunsul este nu. Noi ne ocupăm doar de găzduirea serverului tău; personalizarea o faci tu după bunul plac.
  Serverele dedicate se activează în 1-3 zile lucrătoare de la data finalizării plății. În unele cazuri excepționale durata poate fi prelungită.
  Indiferent de serviciul ales, noi suntem alături de tine la fiecare pas. Pentru migrarea serviciului în deplină siguranță este necesar doar să ne trimiți datele de autentificare de la fostul tău furnizor.
  Indiferent de dimensiunea proiectului tău și de pachetul ales, toate serverele dedicate beneficiază de protecție Anti-DDoS fără costuri suplimentare. Folosim echipamente de protecție avansate care ne ajută să atenuăm atacuri de până la 1.3 Tbit/s.
  Da, pe lângă adresa ip principală inclusă în fiecare pachet, putem să îți oferim contra cost adrese ip suplimentare.
  Avem o gamă variată de sisteme de operare disponibile: AlmaLinux, CentOS, Debian, Fedora, Rocky, Ubuntu, Proxmox, etc.
  Te muți de la vechiul furnizor?
  Echipa noastră dedicată migrării poate să îți transfere conținutul existent de la fostul tău furnizor și să îl configureze pentru a funcționa optim pe platforma noastră. De asemenea, putem transfera domenii de la alți registratari pentru a vă oferi o gestionare completă a întregului portofoliu online, dintr-un singur loc!

  Contactează-ne

  Părerea clienților...


  Evaluare și recenzii

  5.0 / 5

  5
  100%
  15
  4
  0%
  0
  3
  0%
  0
  2
  0%
  0
  1
  0%
  0


  :)
  06 Jul 2023
  Achiziție verificată
  Upgrade
  Tocmai ce am facut upgrade de la VPS la dedicat, alta performanta. Super rapizi baietii, in cateva ore am si primit acces ;) Mai rar firma de dedicate ca asta.

  :)
  08 Nov 2021
  Achiziție verificată
  Recomand
  Recomand serviciile cloud-center.ro. Servere dedicate in datacenter profesional. 100% uptime. Folosesc serverele dedicate din oferta de mai bine de 6 luni. Nu am avut nici un fel de problema. Serviciul de support oferit de cloud-center este impresionant. Multumesc.

  :)
  17 May 2020
  Excelente !
  Doar din descriere si din celelalte recenzii m-am convins ca sunt bune !

  :)
  30 Dec 2019
  Achiziție verificată
  RECOMAND
  Recomand cu mare incredere dedicatele cloud-center.ro!

  :)
  03 Nov 2019
  Gazduire buna
  Foarte bune serviciile, raspuns rapid, ajutor la fiecare problema.

  :)
  27 Sep 2019
  Gazduire buna
  Sunt foarte multumit de serviciul oferit de cloud-center. Suport non stop si raspuns in foarte putin timp! Recomand Cloud-Center.Ro

  :)
  26 Jul 2019
  O firma foarte buna.
  Sunt fondatorul comunitatii https://minecraft-romania.net si lucrez cu Cloud-Center.Ro de mai bine de un an, mereu am primit raspunsuri in mai putin de 1 ora la tickete si totul a decurs foarte bine. Recomand firma lor cu incredere, daca va afiliati serverul de minecraft in comunitatea mea primiti reducere de 15% la host.

  :)
  21 May 2019
  Gazduire
  Recomand cu incredere, 5 stele!

  :)
  21 May 2019
  Gazduire
  Simplu , usor , talent doar trebuie sa ai !! CLOUD-CENTER recomand!

  :)
  22 Apr 2019
  Dedicat de nota 10!
  Am avut un abonament la dedicatul Intel®Core™ i3-530. A mers perfect pentru un reseller de servere de jocuri.

  :)
  19 Apr 2019
  Da recomand
  Da recomand

  :)
  13 Apr 2019
  Foarte multumit
  Recomand cu incredere, 5 stele!

  :)
  04 Apr 2019
  =D
  Am folosit un serviciu de servere dedicate acum cativa ani pe un cont vechi... Serverele sunt extrem de bune =D Merita!

  :)
  22 Jan 2019
  foarte bun
  recomand cu toata increderea, serviciul la 50 euro

  :)
  06 Jan 2019
  Dedicat
  am avut pe un alt cont , un dedicat si a functionat extra bine ! recomand