Metode de plată
Plata prin Paysafecard

Ce este Paysafecard?

Paysafecard este cea mai utilizată modalitate de plată online preplătită. Cu ajutorul PIN-ului tipărit din 16 caractere poți efectua plați pe internet simplu, sigur și rapid.

Poți achiziționa PIN-uri începând de la doar 25 RON. Alte valori disponibile în țara noastră sunt 50, 100 și 300 RON. Acceptăm PIN-uri atât din România cât și din alte țări.

De unde pot achiziționa un PIN Paysafecard?

Apasă aici pentru a fi redirecționat către pagina de căutare a punctelor de vânzare Paysafecard.

Cum platesc prin Paysafecard?

Poți să plătești direct cu unul sau mai multe PIN-uri Paysafecard sau poți să îți faci un cont gratuit pe Paysafecard unde poți să îți încarci codurile PIN, după care poți să plătești cu numele de utilizator și parola.


Plata prin SMS

O modalitate rapidă, modernă și ușoară pentru a efectua plata facturilor și serviciile comandate. Rețelele suportate sunt: Vodafone, Telekom, Orange, și Digi.

Plata prin SMS este simplă, astfel trebuie doar să urmărești instrucțiunile de la noi de pe site în momentul în care ai ales această metodă de plată.


Plata prin card bancar


Plățile prin cardurile bancare sunt realizate de procesatorul nostru de plăți Netopia Payments. Cardurile bancare pot fi emise de oriunde în lume sub sigla Visa, MasterCard, MaestroCard sau Visa Electron, tranzacțiile fiind ușor de realizat și foarte sigure, conform standardelor de securitate aplicabile plăților prin card. Pentru a plăti prin card trebuie doar să urmăriți instrucțiunile de la noi de pe site după ce ați selectat cardul ca fiind metoda de plată aleasă.


Plata prin transfer bancar


Plata se efectueaza pe baza facturii proforme primite dupa finalizarea comenzii. Mergi la unul din sediile băncii tale sau accesează contul tău internet banking și completează un ordin de plată conform datelor din factura proforma. După ce ai efectuat plata te rugam sa ne contactezi pentru confirmare și pentru activarea comenzii.

*În funcție de modalitatea de plata aleasă plățile pot implica și anumite comisioane suplimentare, care nu sunt percepute de Cloud Center SRL.